Welkom bij Stepwinkel.net
Onze webshop is ontstaan door de 2 fanatieke steppers Mathijs Gerrits en René Koning van stepteam stepwinkel.net/hetparketgilde. Door onze passie voor steppen zijn wij door de jaren heen gaan kijken waar het in de sport en recreatie ontbreekt en proberen wij hier op in te springen.

Sinds haar oprichting in 2008 is stepwinkel.net de sportieve stepspecialist in Nederland met een zeer uitgebreid aanbod aan steppen, onderdelen en accessoires.
Het team van stepwinkel.net zijn passie voor de step deze webwinkel zijn begonnen en dat kunt u merken aan het enthousiasme en de expertise van deze tak van sport. Laat u informeren door enthousiaste team van stepwinkel.net.

Stepwinkel.net Webshop
Eind 2008 werd de eerste website van stepwinkel.net gelanceerd. In 2012 hebben wij een nieuwe website kunnen lanceren die een waardige opvolger is van zijn voorganger. Wij zullen deze website blijven vernieuwen en verbeteren om u nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

De stepwinkel.net webshop is een ruim gesorteerde online stepshop gespecialiseerd in sportieve en recreatieve steppen en bijbehorende artikelen. De basis van de webshop bestaat uit de collectie steppen in de categorieën race, recreatie, offroad, en diverse kinder(vouw)steppen. Koopt u een step via onze online stepwinkel dan wordt deze 90% afgemonteerd bij u thuis afgeleverd. Dit betekent dat u zonder veel gedoe op pad op kunt! Naast steppen verkoopt stepwinkel.net in de online stepwinkel alles wat met steppen te maken heeft. Dit kunnen bijvoorbeeld vervangingsartikelen of onderhoudsartikelen zijn, maar ook accessoires.

Heeft u uw keuze in onze online stepwinkel kunnen maken, dan vervolgt u uw weg naar de kassa waarin u uit verschillende betaalmethoden kan kiezen. Hieronder vallen betaling via Ideal, creditcards als Mastercard,Visa en American Express(via paypal) of verzending onder rembours. De betaling verloopt altijd veilig via de gesloten en beveiligde omgeving van uw bank of paypal.

Wij hopen u uiteraard snel en gemakkelijk van dienst te kunnen zijn via onze online stepwinkel en doen hier elke dag onze uiterste best voor. Heeft u toch nog suggesties of tips dan staan wij daar altijd open voor. Stuur een mail naar info@stepwinkel.net of bel met de klantenservice via +31 (0)6 55 38 40 29.

Wij wensen u veel winkel plezier.

 

Met vriendelijke groet,

Mathijs Gerrits & René Koning

Het stepwinkel team