Stepwinkel.net Zakelijk

 

Voor onze zakelijke klanten bieden wij enkele extra services waarmee wij u ook als zakelijke klant optimaal van dienst kunnen zijn.

 

Grote aantallen bestellen

Wilt u een groot aantal producten bestellen? Dan kunnen wij voor u een interessante korting realiseren op de prijzen die u vind in onze webshop.
Stepwinkel.net heeft korte lijnen met nationale en internationale leveranciers. Hierdoor kunnen wij u, ook als u een grote bestelling bij ons onderbrengt, zeer snel van dienst zijn.  

Neem voor de mogelijkheden en een offerte vrijblijvend contact op met ons.

Stuur een E-Mail naar info@stepwinkel.net of bel ons op telefoonnummer 0800-7275384

 

Bestellen op rekening

Bent u niet in de gelegenheid te betalen via een van onze reguliere betaalmethoden, dan kunt u als zakelijke klant ook bestellen op rekening. 

Bij een bestelling vragen wij u een officiële inkooporder per mail te sturen naar info@stepwinkel.net. Houd u hierbij rekening dat alle gegevens van uw bedrijf of instelling bekend word gemaakt bij ons. Zodra deze is ontvangen en wij via onze kredietverzekeraar uw gegevens gecontroleerd hebben zal uw bestelling direct worden verzonden. U heeft een betaaltermijn van 30 dagen tenzij anders overeengekomen.

Mocht u vragen hebben over achteraf betalen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Stuur een E-Mail naar info@stepwinkel.net of bel ons op telefoonnummer 0800-7275384